Detox: “dør man af det???”

En uges detox hos HotSpot Copenhagen byder på morgenyoga, akupunktur, infrarød sauna. Hver dag møder du ind til forkælelse af behandlinger, lækker grøn te, fem forskellige friskpressede økologiske juicer tilpasset til hele døgnet. Det er detox-de-luxe. 

Læs her hvordan en af vores deltagere har oplevet et forløb hos HotSpot Copenhagen:

”Dør man af det ???”

Den rare dame bag skranken smiler lidt.

”Nej. Du dør ikke af det. Du får det bedre af det!” klukker hun.

Jeg har gjort noget, som jeg aldrig har gjort før. Min veninde har lokket mig med på en uges DETOX.

Det er en uge, hvor alt er planlagt i det eksklusive spa HotSpot Copenhagen i midten af København. Der er morgenyoga, akupunktur, infrarød sauna og hver dag møder vi ind til forkælelse af behandlinger, lækker te og en taske med fem forskellige friskpressede økologiske juicer – vores dagsration af mad.

Alt er nøje tilrettelagt og tilpasset, så kroppen hele ugen igennem holder sig i en tilstand af velvære og på intet tidspunkt overbelastes eller rammes af kaloriemangel eller svimmelhed, mens den afgiftes og regenererer efter et halvår med travlhed, lidt for mange usunde måltider og alt for lidt motion.

I stedet for at tage en uges ferie på en badestrand med all inclusive og vende hjem med solskoldning og 5 kilo for meget på lår og mave, har jeg taget en uges DETOX og yoga som staycation her hjemme i Danmark.

Alligevel opstår der et øjebliks panik ved tanken om at melde mig til en uge, hvor jeg overlader styringen over mit energiindtag, kost og bevægelse til eksperterne.

Min veninde er ret erfaren ud i dette her. Hun har valgt denne form for DETOX, fordi hun ved, at jeg nægter at deltage i mærkværdige usunde slankekure ala – spis kun kød og sovs og hun ved, at jeg elsker yoga, sundhed og økologi.

Hos HotSpot Copenhagen har man kombineret skønhed med velvære, økologi og naturlige behandlinger. De naturlige muligheder har altid førsteprioritet – uden at det bliver alt for urtet. Her kan man få akupunktur ved kinesiske Chi – en af landets dygtigste behandlere, massage og skønhedsbehandlinger ved Lil’ Britt. Yogatrænerne er nørdede, super dedikerede og erfarne. Her kan man for eksempel få ansigtsyoga eller akupunktur mod rynker i stedet for restylane. Man booster sin forbrænding og kroppens spændinger forsvinder med en tur i den infrarøde sauna. Og alt foregår i eksklusive lokaler, indrettet med specialdesignede møbler importeret fra Bali og lækre tekstiler.

Her sælges ingen usunde proteinbarer eller cremer med parabener og unødig kemi. Og alle varer og produkter er udvalgt ud fra krav om naturlighed og høj kvalitet.

Det er green life-deluxe, der tilbydes hos Hotspot. Og det er derfor, jeg står her og bævrer foran en klukkende dame ved skranken.

Det er DETOX på den sunde måde

Min veninde blinker til mig. Hun ved godt, at jeg gør det. Fordi jeg må prøve det her DETOX på den sunde måde.

Første morgen møder vi ind til morgenyoga. Jeg har kun spist grøntsager efter særlig anbefaling og gode forslag som kom med sms i ugen op til forløbet. Masser af spidskål, frugt og grønt. Ingen kaffe og masser af vand. Jeg er ikke sulten, kroppen er mere sådan lidt udmattet, og der er ikke særlig meget overskud til bevægelse.

Lokalet er indrettet uden store spejle og ubehagelig belysning. Vi sætter os på måtter og glider ind i vejrtrækning, stræk og bevægelse. Kroppen vil gerne, da den først er kommet ind i yoga-flowet. Særlige bevægelser afhjælper udrensning og det føles helt behageligt.

Timen flyver afsted og der serveres udrensende grøn the bagefter. Der siges ikke meget i lokalet. Jeg har tid i den infrarøde sauna – tidens mest hotte form for DETOX. Kroppen sveder, uden at man føler sig ubehagelig varm. Man kan endda have sin mobiltelefon fremme uden at den bliver varm – Ikke at man gider. Faktisk er det ren nydelse bare at sidde der og nyde varmen komme indefra …

Da jeg sætter mig ud bilen for at køre hjem, er energien på toppen og solen skinner. Det lover godt for en – anderledes ferie.

Nana A

Læs mere om, hvordan akupunktur bruges som DETOX i forløbet

Se mere her hotspotcph.dk

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tips til fantasiske retter til detox-forløbet - HotSpotCph - […] Læs mere om at deltage på et DETOX forløb på Hot Spot Copenhagen her […]

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *