Få balance og velvære hos Chi

Slip af med ophobede giftstoffer i kroppen, få en balanceret livsstil, forbedret stofskifte og bliv fri for kroniske smerter hos én af landets bedste akupunktører hos Hot Spot Copenhagen.

 

 

Med omkring 5000 års historie er traditionel kinesisk akupunktur den længstlevende og mest gennemtestede form for behandling, der findes. I Østen bruges akupunktur til en række sygdomme og symptomer.

Hos HotSpot Copenhagen har vi en landets dygtigste akupunkturbehandlere. Chi er uddannet akupunktør fra Akupunktur Akademiet i København samt Los Angeles i USA, Seoul i Sydkorea og Guangzou i Kina og har arbejdet med behandlingsformen i mere end 20 år.

Optimerer dine skønhedsbehandlinger

Chi tilbyder behandling af de fleste kroniske og akutte sygdomme med akupunktur, akupressur, sugekopterapi, moxa og kostvejledning.

Book en tid hos Chi her

Mange af vores kunder kombinerer skønhedsbehandlinger, yoga- eller detoxforløb med behandling hos Chi. Kroppen styrkes i sin helingsprocesser, og du får det maksimale ud af alt det, du ellers gør for at pleje og genopbygge din krop.

Slip fri fra smerter og giftstoffer – skab velvære

Resultaterne af akupunktur er eftertragtede, fordi de ofte er varige. Når du modtager en behandling er det ikke kun for at afhjælpe og lindre din lidelse og dine symptomer, men også at finde og behandle den dybereliggende årsag til dine problemer, så du

måske helt slipper for at opleve dem igen.

 

Akupunktur er …

Ved akupunkturbehandling indføres tynde, sterile engangsnåle i udvalgte akupunkturpunkter på kroppen. Punkterne har via energibanerne forbindelse til hele kroppen og dens funktioner. Herved stimuleres kroppens egen evne til at genoprette balancen og få kroppen til at fungere bedre.

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *