Få den indre varme med infrarød sauna

Glid ind i varmen, hvor sundhed, øget velvære og mindre stress er i fokus. HotSpot CPH har for nyligt åbnet sine døre til et univers af velvære og mindfulness i hjertet af København. Her kan du for eksempel bestille tid i vores infrarøde sauna – en af tidens hotteste og mest anerkendte metoder til DETOX og smertelindring

 

 

Den infrarøde sauna er en af nutidens mest effektive metoder til at detoxe, afgifte kroppen og øge forbrændingen. Kendisser verden over som Lady Gaga og Madonna har anbefalet den infrarøde sauna.

 

I den østlige verden har infrarød lysterapi været brugt som smertelindring og forebyggelse af sygdomme i mange år. De medicinske infrarøde stråle kan sammenlignes lidt med solens varme stråler og samtidig slipper man for den skadelige UV-stråling ved infrarød.

 

Hos Hot Spot Copenhagen tilbyder vi vores kunder en stund helt for sig selv i den infrarøde sauna. En stund, hvor man kan afstresse, afspænde og finde tid til at samle tankerne, mens de infrarøde stråler løsner op og hjælper kroppen til velvære.

 

 

Infrarød sauna afspænder og afstresser

Infrarød sauna har terapeutiske stråler, der varmer langt ind i din krop og løsner op og afspænder. Samtidig bliver stofskiftet og blodcirkulationen også forbedret betydeligt, mens man sidder i saunaen. Affaldsstofferne udskilles hurtigere i varmen, og det iltede blod når direkte hen til de punkter, hvor der er smerte.

 

Infrarøde stråler understøtter kroppens egen helingsproces.

Kom vintersløvheden til livs – se ledige tider i den infrarøde sauna

Behagelig temperatur

Saunastrålerne har en behagelig temperatur.

De føles ikke lige så varme som almindelige saunaer. Det skyldes, at infrarøde saunaer har en lavere overfladetemperatur, så de producerer længere stråler, der går dybere ind i kroppen. Samtidig varmer en infrarød sauna indefra og ud. Effekten af de terapeutiske stråler er altså ikke afhængig af, hvor høj temperaturen er, men vil gøre, at du oplever et stort velvære bagefter.

 

Øger udskillelsen af giftstoffer i din krop

Infrarød sauna øger udskillelsen af affaldsstoffer og giftstoffer i kroppen. Det styrker immunforsvaret og det kan reducere muskelsmerter, spændinger, betændelsestilstande, ledsmerter og uren hud. Det øger blodcirkulationen og stofskiftet, dermed stiger kroppens forbrænding. Det sænker blodtrykket, mindsker stress og giver energi.

 

 

Hvad har man på?

I vores solosauna bestemmer du selv, hvad du har på. Du kan have fuldt tøj på, såvel som du kan sidde i badetøj på et håndklæde.

 

 

– Hotspot Copenhagen, som for nyligt åbnede sine døre til et univers af velvære og mindfulness, ligger på Frederiksberg. Her kan du bl.a. finde hold som, barretræning, yoga, powerplate og faceyoga, som er det nyeste nye i Hollywood og opstrammer huden i ansigtet. Hotspot byder også på behandlinger såsom, akupunktur, ayurvediske treatments og infrarød sauna og tilhørende events.

Hotspot cph (Frederiksberg, Bülowsvej 50a) https://www.hotspotcph.dk

 

Den infrarøde sauna …

 • Øger udskillelse af giftstoffer og toxiner i din krop
 • Styrker dit immunforsvar
 • Reducerer muskelsmerte, inflammation og acne
 • Booster din blodcirkulation og metabolisme
 • Sænker dit stressniveau
 • Forørger produktionen af hvide blodlegmer
 • Sænker blodtrykket
 • Forbedre organernes funktion
 • Øger kroppens evne til at restituere efter hård træning
 • Booster kroppens evne til at performe
 • Stimulerer den naturlige nedbrydelse af bakterier og vira

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *