Kan man bruge akupunktur til at booste forbrænding og afgiftning?

Hos Hot Spot Copenhagen har man kombineret skønhed med velvære, økologi og naturlige behandlinger. De naturlige muligheder har altid førsteprioritet. På et DETOX forløb kan man styrke udrensningsprocessen med akupunktur.

Læs her en oplevelse fra en af vores deltagere til et DETOX-forløb

“Av, av, av.”

Jeg har lagt mig på briksen hos kinesiske Chi.

 

Min veninde har lokket mig med på en uges DETOX. I stedet for at tage en uges ferie på en badestrand med all inclusive og vende hjem med solskoldning og 5 kilo for meget på lår og mave, har vi sammen taget en uges afgiftning og yoga som staycation her hjemme i Danmark.

 

Det er en uge, hvor alt er planlagt i det eksklusive spa HotSpot Copenhagen i midten af København. Der er morgenyoga, akupunktur, infrarød sauna og hver dag møder vi ind til en treat af behandlinger, lækker the og en taske med fem forskellige friskpressede økologiske juicer – vores dagsration af mad.

 

Alt er nøje tilrettelagt og tilpasset, så kroppen hele ugen igennem holder sig i en tilstand af velvære og på intet tidspunkt overbelastes eller rammes af kaloriemangel eller svimmelhed, mens den afgiftes og regenererer efter et halvår med travlhed, lidt for mange usunde måltider og alt for lidt motion.

Detox og stofskiftet

I dag er det tid til en behandling med nåle i begge ører. Og for at sige det, som det er: Jeg er ikke pjattet med nåle. Heller ikke selvom de er meget meget små. Chi har den lange uddannelse med sig fra Kina. Her arbejder de som læger. Den tusind-år gamle kinesiske viden er efterhånden også kommet ind på hospitalsgangene og lægehusene i Danmark. Og de kan så meget mere, end bare at sætte gang i forbrændingen.

Da hun først får mig op på briksen, har hun lidt mere at sige, end blot snak om udrensning. Der er problemer med min hormonbalance, fortæller hun. Det ved jeg faktisk godt. Mit stofskifte er – ligesom en halv million andre danske kvinders – i ubalance.

Faktisk arbejder Chi mest med at hjælpe min krop til at stabilisere hormonbalancen. Og hun ved præcist, hvad hun gør. For en afgiftning handler i lige så høj grad om hormonbalance, som det at tabe sig. For mig er gevinsten ved højere energiniveau og en følelse af af at kunne tænke klart, langt højere end det faktum, at maven svinder ind.

En tåge er forsvundet

Da nålene har virket stykke tid, skiftes de ud til små guldkugler. Kuglerne skal jeg aktivere engang imellem med blid massage, forklarer hun. Og så skal jeg drikke massevis af vand.

Jeg er underlig rolig inden i, da jeg rejser mig fra briksen. Og da jeg kommer hjem, går jeg direkte i brædderne. En dejlig lang, drømmeløs middagslur.

Det er som om en tåge er forsvundet i mit hoved, da jeg vågner igen. Jeg har hverken sult i kroppen eller sukkertrang. I det hele taget er det en oplevelse af at kroppen bliver stærkere og mere rolig, der breder sig som timerne går.

”En anden gang skal du prøve hendes behandling med nåle mod rynker – det virker,” siger min veninde.

Hos Hot Spot Copenhagen har man kombineret skønhed med velvære, økologi og naturlige behandlinger. De naturlige muligheder har altid førsteprioritet – uden at det bliver alt for urtet. Chi tager klienter ind og behandler både fysiske skavanker og sygdomme og så bruger hun gerne sin viden til også at give naturlig skønhedsbehandlinger.

Næste morgen møder jeg ind til en ny omgang morgenyoga. Kroppen føles udhvilet og i overskud. Kosten er gået fra kun grønt og frugt til juicer. Hver morgen får vi deltagere på holdet en pose med dagsration af helt friskpressede juicer. 8 stk, med forskellig indhold, forskellig smag og nøje tilpasset til dagens energibehov.

Nana A

Læs mere om gode opskrifter til DETOX på Hot Spot Copenhagen

Trackbacks/Pingbacks

  1. Detox: "dør man af det???" - HotSpotCph - […] Læs mere om, hvordan akupunktur bruges som DETOX i forløbet […]

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *