Powerplate plus – SÅ godt er det

Skånsom træning med effektivt resultat. Prøv den eftertragtede træningsform på Powerplate-maskinen, som kombinerer øvelser fra pilates med styrketræning. Hos HotSpot Copenhagen træner du på små hold i smukke omgivelser med erfaren instruktør

   

Med Powerplate vil man med lille belastning skåne led og knogler, og samtidig opnå høj effekt af bare kort tids træning.

 

Power Plate er en vibrations/træningsmaskine, der vibrerer i tre plan – ligesom menneskekroppen er bygget til. Vibrationerne aktiverer musklerne til at reagere adskillige gange per sekund – det øger træningseffekten. Selvom belastningsniveauet er lavt, opnår man hurtigt en god effekt. Plate fremhæves især for sin evne til at styrke kroppen samtidig med, at den er skånsom for knogler og led.

 

Hos HotSpot Copenhagen er alt tilrettelagt, så vores gæster oplever velvære, indre ro og nærende omgivelser, både under træning og behandlinger. Få et pusterum fra hverdagens stress og larm og gør noget kærligt for din krop.

Vores instruktører er erfarne, og vi træner altid i små hold.

 

På Power Plate kan du udføre mere end 200 forskellige styrke-, stræk-, massage- og afspændingsøvelser. Øvelserne er både statiske som er inspireret fra pilates og aktive som er inspireret fra styrketræningen.

 

Høj fedtforbrænding, som føles let

Det hedder Power Plate + fordi cirkeltræning er inkorporeret i træningen. Dette gør at vi bevarer en høj puls og sparker gang i fedtforbrændingen. Det er ikke tunge set der vil være i fokus, men der vil stadig gøres brug af kettlebells og håndvægte til syre og udholdenhed.

Mindsker cellulite og skaber en slank silouette

Vibrationerne som Power Plate maskinen producerer, stimulerer muskelpumpeffekten til at skabe en umiddelbar øgning af blodcirkulationen. Dette kan forbedre kroppens evne til, at transportere ilt og næringsstoffer rundt i kroppen, samt mere effektivt at opløse affaldsstoffer som mælkesyre. Dette kan bidrage til, at mindske cellulite, og skabe en blødere, slankere silouette. Regelmæssig træning på en Power Plate vil også kunne skabe vægttab. Der ud over kan Power Plate maskinen øge knogletætheden og bedre muskelstyrken.

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *