Bad dig smuk i kamelmælk


Kleopatra var anderkendt verden over for hendes skønhed – Hemmeligheden bag hendes glød var kamelmælk.

Kamelmælk siges at være det nye ”superfood” da mælken har flere fantastiske fordele. De vigtigste sundhedsmæssige fordele ved kamelmælk omfatter bla. evnen til at forebygge diabetes. Mælken kan også forbedre dit immunsystem, stimulere din blodcirkulation, reducerer allergiske reaktioner og indeholder A, C og B2 vitaminer

Bonusfordel: Kamelmælk indeholder alpha-hydroxysyre, hvilket er midlet der udjævner rynker samt forhindre nye rynkedannelser.
Så hvorfor ikke tage et dejligt afslappende bad i dette fantastiske produkt? Lad mælken blødgøre din krop og forkæl dig selv.

Udover alt det sundhedsmæssige, har mælken også skønne fordele, når det kommer til hvad den gør for din hud.
Ved at tage et dejligt bad i kamelmælk, går mælken ind og arbejder med huden og efterlader den silkeblød og skinnende. Mælkesyren giver huden en vidunderlig rensning. Ud over at alpha-hydroxysyre har en anti aldring effekt, hjælper syren også med at fjerne døde hudceller og gør plads til ny og levende hud. Efter badet kan du med garanti mærke og føle en forskel både i det indre og det ydre.
“Du vil med garanti forlade os med silkeblød hud og udstråle den samme glød som Kleopatra” siger Lill-Brit Sjöblom som driver LAKSHMI AYURVEDA SPA hos Hotspot Copenhagen.

Book din tid her

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *