TEI er forkortelse på Thermo Elektroterapi Integration, som med andre ord betegner en integration af infrarød varme og muskeltræning i én behandling. Behandlingen er smertefri, afspændende og øger vægttab.

TEI systemet er en slankebehandling, der går ind og arbejder med kroppens fedtdepoter. Systemet kombinerer de elektriske impulser med infrarød varme, som trænger omkring 4cm ind i fedtdepoterne og dermed “smelter” fedtcellerne.

Behandlingen skal foretages over flere omgange. Det anbefales at udføre behandlingen min. 10 gange for at få det bedste resultat. Derefter bør behandlingen foretages 2-4 gange om måneden for vedligeholdelse. 

Ikke nok med at du taber dig og reducere din fedtprocent, så sørger TEI systemet også for at opstramme din krop. Behandlingen sætter gang i din krops egne processer, hvori den infrarøde varme og elektricitet øger forbrændingen, reducere fedtet og opbygger din muskelmasse.

Selve behandlingen:

Behandlingen starter med at du vil blive målt/vejet g foløbet tales igennem. Der bliver planlagt et ideelt program ift. dine ønsker.  Her fokuseres der på om der er tale om generel vægtab, mindskning af fedtdepoter, opstramning og/eller intensiv celluite behandling.

Du ligges i maskinen, hvor kroppen spændes ind med store pladser og straps. Inden pladerne bliver påført på huden, påføres en slankende gel, sprængfyldt af virksomee urter og naturmidler som green coffee. Gelen kan masseres ind i huden efter behandlingen.

Før og efter behandlingen er det vigtigt at drikkerigeligt med vand, gerne 3 litler på behandlings dagen.

Du vil efter behandlingen finde din krop helt afslappet. Under behandlingen vil blod-  og lymfecirkulationen blive øget, dette resulterer i at næringsstoffer og oxygen føres hurtigere ud i cellerne og dermed transportere affaldsstofferne effektivt væk. Du vil står tilbage med alle de gode næringsstoffer i kroppen. Undgå gerne bad optil 4 timer efter, for at fortsætte stimulationen fra især den infrarøde varme.

Ekstra afslapning og forkælelse? Prøv vores fantastiske kamelmælkebad og få en blød og skinnende hud. 

Hvordan er resultaterne?

Resultaterne af TEI slankebehandlingen kan variere, ligesom med alle behandlinger, fra person til person. Hos nogle vil man kunne se resultater allerede efter én behandling, mens for andre kan det tage 5 eller flere. Resultaterne af TEI slankebehandlingerne afhænger også af dit mål og hvor engageret du selv er.  TEI-systemet har flere “aktivitetsniveauer” i både varme og elektricitet, og jo højere niveau du som ”bruger” beder om, desto mere effektiv vil behandling være. Det er vigtigt at huske på, at TEI slankebehandlingen har brug for din hjælp, for at du kan få det optimale resultat. Søvn, sund kost og fysisk aktivitet skal derfor ikke skæres ned. Ved at varetage den sunde livsstil, kan det medføre hurtigere resultater af TEI slankebehandlingen. Behandlingen er ikke en overspringshandling til en sundere og strammere krop, det er et effektivt hjælpemiddel, som hjælper dig og din krop hurtigere frem til dit drømme resultat.  

En anden efterfølgende fysisk aktivitet vil gså fremme virkskningen. Her i huset har vi en Powerplate maskine og en infrarød sauna. Begge er en fantastisk kombination til TEI behandlingen.

Vi glæder os til at se dig!

Book din tid her 

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *