Maria Juhl  – livsstilscoach og ekspert i ayurvedisk livsstil – er blevet en fast del af Hotspots team. I 2001 hjalp yoga og ayurveda Maria ud af en begyndende depression, og siden har hun taget adskillige uddannelser indenfor ayurveda, yoga og coaching. Hun er blevet undervist blandt andet i Indien og Californien hos Deepak Chopra – en verdens mest indflydelsesrige oversættere af Indiens tidsløse visdom. Marias certifikation på Chopra Centeret strækker sig over Ayurveda, Vedisk filosofi, Meditation og Ayurvedisk Yoga.

Hvad er Ayurveda?

Ayurveda er en flere tusinde år gammel holistisk sundhedsvidenskab fra Indien. Ayurveda betyder “livets videnskab” og ifølge denne er den vigtigste faktor for sundhed, at vi synkroniserer os med naturen ved at holde naturen i os selv i balance. Dette gør vi ved at kende til de tre livsenergier, de såkaldte doshaer, vata, pitta og kapha, der findes i alt levende og så blive klogere på vores egen særlige konstitution samt hvordan vi balancerer denne. Start her:

Test; hvad er din ayurveda-type

Ayurveda mornings hos HOTSPOT COPENHAGEN eller 1:1 sessioner

Maria Juhl underviser nu i ayurvedisk yoga og giver 1:1 ayurvedisk livsstils sessioner hos HOTSPOT COPENHAGEN. Så kom, mød Maria og få en fantastisk ayurvedisk yoga oplevelse – mandag, onsdag og fredag morgen kl. 7.30-8.30

Ønsker du et privat forløb med Maria, så skriv til os på hello@hotspotcph.dk

Book din tid til Ayurvedisk Yoga med Maria Juhl her

Hvis du vil høre mere om Maria så besøg hendes hjemmeside og læs mere om hendes livsfilosofi

Maria har også udgivet en bog, som hedder “Lev mere – Kæmp mindre” handler om hvordan at man kan opnå varig sundhed, livsenergi, balance og glæde… (bogen kan købes hos HOTSPOT COPENHAGEN)

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *