HOTSPOT COPENHAGEN er nomineret ved Danish Beauty Awards 2018

Mindre end et halvt år efter åbning er Hotspot Copenhagen blevet anerkendt som et af de bedste wellness steder i Danmark.
Med nomineringen som årets SPA/Salon/Klinik er Hotspot Copenhagen i konkurrence med bla. Hotel Vejlefjord og Amazing Space (Amazing Crane) om landets fornemste pris for spa-kliniker.

I april 2018 er det 12. gang, der bliver uddelt Danish Beauty Award-priser. Awardshowet finder sted i Tivoli Congress Center i København.

Læs mere om Danish Beauty Awards her

Eksklusiv Ayurvedisk behandling

Hotspot Copenhagen er et everyday wellness studio i skøn afslappet harmoni.
Vi tilbyder det absolut bedste indenfor både langsigtede løsninger og quick-fixes til dig som ønsker velvære og balance i hverdagen.
Ayurvedisk Spa, Ayurvedisk Yoga, TEI System, Infrarød Sauna , Lash og Brow salon, Akupunktur klinik, Detox Staycation og Urban Retreats samt personlig Powerplate-træning og Barre-træning. Alt udført at vores kompetente behandlere og undervisere.

Dommerne besøgte vores Laskhmi Ayurveda Spa afd. Der drives af spa manager Lill-Britt Sjöblom
som står bag signatur-behandlingen “Taj Mahal Ritual”.

Taj Mahal Ritual

Taj Mahal Ritualet er en spa oplevelse som ingen andre. Vi arbejder helt ned til den mindste detalje for at finpudse og præsentere de ædle lærdomme fra den indiske ayurveda og det gamle Egypten, hvor smukke Kleopatra brugte de fleste af sine vågne timer på forskønnelse og velvære. Taj Mahal Ritualet er en helheds- og skønhedsbehandling med Lakshmi øko-certificerede ayurvediske produkter, tilpasset den enkeltes unikke behov. Ayurvedaen’s holistiske filosofi, involverer ikke blot den ydre krop, men hele den enkeltes totale balance og energi.

Ritualet starter med en blid tør scrub massage, efterfulgt af et ægte Kleopatra bad, med nærende kamelmælk og æteriske olier.
Badet er særligt virksomt og beroligende i vores unikke kobber badekar. Derefter følger en koncentreret nakke og skulder massage med Lakshmis Arnika balm der løsner spændinger, inden en session i den dybdevirkende infrarøde sauna, hvor kroppen varmes og åbnes, og herved forbereder udrensning. Herefter følger en afslappende full body-olie massage kombineret med chakra sten og aromatiske olier fra Lakshmi. Ritualet bliver fuldendt med en stimulerende anti-age ansigtsbehandling fra Lakshmi.
Alle disse elementer balancerer og regenererer kroppens funktioner og bidrager til at fjerne energimæssige blokeringer.
Behandlingen efterlader kroppen afslappet, silkeblød og i en tilstand af dyb rekreativ velvære.

PSSST: Skal du selv prøve Taj Mahal Ritual? Book behandling her, og få en gratis jaderulle

Hvis du ønsker mere, har vi forløb der inkludere Detox Staycation, tre dags yoga og juice-kur samt behandlinger. Ydermere har vi Urban Retreat forløb med mere ayurvedisk fokus og mentalt samt psykisk balance.

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *