Butterfly Pea Flower Tea

En traditionel kinesisk og ayurvedisk te, Butterfly pea Flower tea, er blevet brugt i århundreder som en hukommelsesforstærker, hjernebooster, anti-stress og beroligende middel. Butterfly pea Flower tea kan du nu nyde her hos HOTSPOT COPENHAGEN – og vores kunder elsker det!

Vi kombinere de tørrede blå blomster med blandt andet grøn te. Kogt vand hældes over teen og vandet bliver til en dybblå farve. Klemmes der citron i teen, ændres teens farve sig til den smukkeste violet.  Her i huset elsker vi at drikke teen både varm og kold.

Gør den godt for noget?

Butterfly pea Flower tea er fuld af potente antioxidanter og er blevet undersøgt for at kunne beskytte huden mod tidlig aldring (bestemt ikke dårligt!). Traditionelt er Butterfly Pea planten og teen fremstillet til at blive brugt til at behandle generel smerte, reducere inflammation, hjælpe med øjenproblemer, bekæmpe visse typer for kræft, fremkalde hjernehelse og øge vitaliteten.

Kom ned og få en skøn behandling og nyd smagen af  den smukke te samtidig.

Vi glæder os til at se dig!

 

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *